Nieuws

Fotoverslag bliksembeveiliging Keizersgracht

HNL heeft voor een klant in hartje Amsterdam nieuwe bliksembeveiliging aangebracht.

HNL Bliksem voorziet ook in inspectie en onderhoud

Gedurende het jaar heeft HNL Bliksem meerdere installaties welke aan een jaarlijkse inspectie dienen te worden onderworpen. Bij deze inspecties wordt onderhoud uitgevoerd en wordt er gewaarborgd dat het LPS (Lightning Protection System) in alle opzichten aan de norm voldoet.
Hetgeen de inspectie verder omvat is controle van de technische documentatie, visuele inspecties, beproeving en registratie van de uitkomsten in een inspectie rapportage.

HNL Bliksem realiseert bliksembeveiliging bij draadstaalfabriek (Blok's Draadvorm)

Recentelijk heeft HNL Bliksem de bliksembeveiliging geïnstalleerd bij draadstaalfabriek Blok’s Draadvorm in Den Haag.

997, 998, 999,.. 1000e aarding geslagen voor een grote opdrachtgever!

Gedurende anderhalf jaar werkt HNL Bliksem samen met deze opdrachtgever. Op jaarbasis voert deze opdrachtgever ongeveer 2000 projecten uit voor een mobiele operator. Wat is de bijdrage van HNL Bliksem hieraan?

Een HNL Bliksem project in de spotlight: inpandige bliksembeveiliging nieuwbouwwoning Maasdijk

Enige tijd geleden heeft HNL Bliksem werkzaamheden verricht aan een nieuwbouwwoning in Maasdijk waarbij bliksembeveiliging moest worden aangelegd. Daarbij is ervoor gekozen om deze aan de binnenzijde van de woning te verwerken. Dit was mogelijk omdat het in dit geval een nieuw te bouwen woning betreft.

Deelname HNL en partner DAEL aan Westland On Stage Beroepenfeest

De HNL Groep heeft afgelopen dinsdag 2 februari samen met partner DAEL deelgenomen aan het Westland On Stage Beroepenfeest. Dit jaar werd dit evenement gehouden in het Intergreen Athletic House van Olympus’70 in Naaldwijk.

Een terugblik op één van de vele projecten van HNL: HNL Bliksem in Zuid-Frankrijk

Enkele jaren geleden werd HNL Bliksem gebeld door een opdrachtgever in Tanneron (vlakbij Nice) omdat de bliksem was ingeslagen en bijna alle apparatuur kapot was. De vraag was of HNL Bliksem uitkomst kon bieden. En deze vraag laat HNL zich geen twee keer stellen. Uiteraard kon HNL dat!

Wat u moet weten over onweer...

In deze factsheet van het KNMI leest u waarom een goede bliksembeveiligingsinstallatie zo belangrijk is.

HNL Bliksem gaat alarmsirenes door geheel Nederland testen

Het onderhoud voor de alarmsirenes die elke eerste maandag van de maand afgaan is de komende vier jaar deels voor rekening van HNL Bliksem. Het Maasdijkse bedrijf inspecteert alle zogenaamde WAS-masten op een goede werking van de bliksemaardinginstallatie. In totaal staan er in Nederland meer dan 4000 van die masten. HNL Bliksem zal ongeveer 1000 masten per jaar gaan controleren.
>> Meer informatie en video